Accessoires

Hockey Accessoires

Tegenwoordig zijn hockey accessoires niet meer weg te denken bij het hockey. Hockey is een sport die elke dag veranderd. Alles gaat steeds sneller en harder en wordt daarmee ook minder veilig. Om die reden zijn tegenwoordig niet alleen de scheenbeschermers, maar ook bitjes verplicht!

Scheenbeschermers

Scheenbeschermers zijn er in alle soorten en maten. Kinderen maken vaak gebruik van scheenbeschermers waar een sokje onder zit. Dit sokje zorgt er voor dat de scheenbeschermer beter blijft zitten. Bij de senioren wordt dit nauwelijks nog gebruikt, aangezien de benen vaak wat steviger zijn en de scheenbeschermer beter aansluit op de schenen.

Hockey Handschoen

Naast de verplichte accessoires heeft Topsticks.nl ook handschoen in het assortiment. Handschoentje zorgen voor bescherming op de handen, die de schade beperken bij een impact op de hand door bal of hockey stick. Deze worden veel door verdedigers gebruikt, aangezien deze vaak met de hand laag op de grond zitten. Ook aanvallers maken hier gebruik van, voornamelijk bij het slaan van een backhand slag. Hierbij kan de hand op het kunstgras schuren en daardoor wonden veroorzaken.